Снимка: VIP Brorther
fallback

Ива Екимова изтегли късата клечка при зрителския вот и стана поредната изгонена от VIP Brother, след като под 10% от зрителите й симпатизираха.

След номинациите най-много негативни точки събраха Жени и Тачо, което в крайна сметка им донесе имунитет и радостна реакция в къщата. Така мисията им да бъдат намразени от останалите бе изпълнена, което им осигури и луксозен бюджет за следващата седмица. При провал участниците трябваше да гладуват с по 100 лева на седмица.

Домсъветът пък спаси от изгонване Йорданка Христова и Камелия Воче и така за оставане останаха да се борят Влади Въргала, Иво Аръков и Ива Екимова. Зрителите решиха да отстранят жената от триъгълника, въпреки, че бе една от малкото, които досега не се бе забърквала в скандал. В студиото в нейна защита се появи приятелят й Петрозар, който я описа като амбициозна и преследваща целите си. В къщата обаче си спечели етикета "лицемерна".

Гаджето на Ива трябваше да изтърпи видео, в което бе загатнато, че между Иво Аръков и Ива се зараждат по-близки отношения. Масажи, нежни докосвания, специално внимание зарадваха продуцентите, че може да пламне любов в риалитито. Този сюжет обаче остава в миналото, а самият Петрозар заяви, че вярва на Ива и не изпитва ревност от нейните действия.

След изгонването двамата дори заявиха, че ще "работят" за дете, а кметът на Каварна Цонко Цонев даде едно рамо и заяви, че е готов да ги ожени.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 9 години

Това какво правиш в личния си живот е твоя работа, но когатосе явяваш в такъв формат, би трябвало да се съобразяваш. Дали саудиторията, дали с дъщеря си или със студентите си, а защо не и спозицията си в обществото.А и да се представяш в публичното пространство като сериозен, ерудиран,и обществено ангажиран човек е едно. Друго и съвсем различно нещо еобраза, който показа в Биг Брадър- Образ на разглезено, залитащо поразни мъже, лицемерно момиче.Та, кой има нужда от помощ за имиджа сега, Ива?

34

Анонимен

преди 9 години

Така. Да видим сега кой какво казал и направил. В интервюто Ива Екимова сама каза , че "Когато една жена преследва мъж' не съм сигурна заточността на цитата, но е в този смисъл, тя му помагала за нещо си.Казвам за нещо си, защото за имиджа не му е помогнала по никакъв начин.По-скоро тя е тази, която урони своят имидж.Защото е леко казано неловко и смешно един университетскипреподавател, който е обвързан (Това се афишира в публичнотопространство от нея) да се държи фриволно и освободено по нац. ТВ.Защото като преподавател тя е някакъв пример. Дали е добър, за мен есъмнително.

33

Анонимен

преди 9 години

И аз а-ха да се заинтересувам!

fallback